30 Haziran 2015 Salı

Panasonic i-Pro WV-SFV631L

Hızlı tempolu video çekimi için yüksek kare hızıyla-Açık hazır ve saldırılara karşı dayanıklı 6 serisi Panasonic WV-SFV631L sabit dome network kamera, iki yönlü ses, otofokus, gerçek gündüz / gece, yüz tanıma ve gelişmiş görüntü iyileştirme teknolojileri IP66 ve NEMA 4X oranlı, 6 serisi Panasonic WV-SFV631L sabit dome network kamera dış mekan kullanımı için ve şiddete maruz alanlarda uygun hava şartlarına dayanıklı ve CCTV gözetim sağlar. İkinci yeteneği başına 60 kare HD 1080p bu network kamera, yüksek düzeyde, bu tür gazino ve bankalar gibi yoğun uygulamalar için ideal bir seçim yapar. Gerçek gündüz / gece yeteneği ve dahili kızılötesi LED ışıklar, WV-SFV631L net gece vakti gözetimi için, 30m kadar uzun menzilli gece görüş-sağlamaktadır. Iki yönlü ses desteği kamera davetsiz misafir talimat veya uyarı vermek için sözlü iletişimi kolaylaştıracak bir mikrofon bağlı (dahil değildir) bir ses kaydı sağlar ve bir hoparlör bağlıyken (dahil değildir). Mobil desteği hala izin veriyor görüntüleri cep telefonları aracılığıyla uzaktan görülebilmesini.

Panasonic WV-SFV631L IP kamera yakalama cilalı, net video görüntüleri gelişmiş görüntüleme teknolojileri ile geliştirilmiş. 3D gürültü azaltma teknolojisi ve Super Chroma Tazminat sensör gürültüsünü önlemek ve doğru renk üretimi sağlayarak iyi düşük ışık görüntü yakalama etkinleştirin. Sis tazminat sis, duman ve pus sırasında görünürlüğünü arttırır iken Süper Dinamik geniş dinamik aralık ve Uyarlanabilir Siyah Streç Geliştirilmiş etkili açık kullanımını sağlamak, zorlu aydınlatma ortamları ile de başa çıkmak için kamerayı etkinleştirin. Yüksek hızlı motorlu zoom ve otomatik geri optimum mercek konumlandırma ve kolay uzaktan bakım sağlamak odaklanır. 4 algılama bölgeleri, 15 duyarlılık adımları ve 10 boyutu adımlarla Ayarlanabilir video hareket algılama uygulamaya bağlı bir alanın izleme uyarlanmış sağlar. İki SD bellek kartı yuvası başarısızlık korunması için çift kenar depolama alanı (dahil değildir SD kartlar) sağlamak ve merkezi bir cihaza transfer edilmesi gerek önce daha video verilerini tutabilir. Ethernet (PoE) özelliği Power over ağ kablosu da kameraya güç taşır olarak WV-SFV631L hızlı yüklenmesini sağlar. Lütfen dikkat: Gerekirse aşağı bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, yukarıdaki açılan PoE midspan seçiniz. HD 720p sürümü: Panasonic i-Pro WV-SFV611L . Kapalı versiyon: Panasonic i-Pro WV-SFN631L . Kapalı saldırılara karşı dayanıklı versiyonu: Panasonic i-Pro WV-SFR631L .

60 fps HD 1080p gibi gazino ve bankalar gibi zorlu ortamlarda high-end gözetim sağlar 30m uzun sunmaktadır True gündüz / gece ve kızılötesi LED'ler kadar radyant, yüksek kaliteli gece zamanlı video yakalama Hareket halindeyken görüntülere uzaktan erişim için mobil destek IP66 ve NEMA 4X derecelendirme kamera kötü hava ve vandalizm gibi potansiyel etkisi sırasında dış mekan kullanımı için uygundur demek kamera da bir nem alma cihazı içerir 3D gürültü azaltma görüntü iyileştirme teknolojisi, düşük ışık koşullarında bulanıklık görüntüleri sensör gürültü engeller Yüksek hızlı otomatik odaklama ve arka motorlu zoom kurulum ve bakım kolaylaştırır VIQS (Belirtilen Alan Değişken Görüntü Kalitesi) alt dosya boyutu ve bit hızı 8 belirlenen yüksek çözünürlük alanları sağlar Geliştirilmiş Süper Dinamik ve Uyarlanabilir Siyah Stretch teknolojileri zorlu aydınlatma ortamlarında yüksek kaliteli video çekimi için 133dB geniş dinamik aralık sağlamak Yüz Süper Dinamik teknolojisi tanımlaması ile yardımcı net yüz görüntüleri sağlar 15 duyarlılık adımları ve 10 adım algılama boyutu ile 4 adet programlanabilir video hareket algılama bölgeleri doğru, güvenilir izleme sağlamak Bir mikrofon ve hoparlör ses yakalama ve sözel etkileşim için iki yönlü ses etkinleştirmek için kameraya bağlanabilir Kırpma fonksiyonu ile birden fazla akarsu Sis tazminat sisli ortamlarda net görüntüler üretmek için kamera sağlar H.264 yüksek kaliteli dosyaları muhafaza ederken, esnek ağ trafiği yönetimi sağlar 2 x SD kart depolama yuvaları yoğun dönemlerde, rahatlatma ağları geniş on-board kayıt alanı sağlar Hızlı, uygun maliyetli kurulum için ağ kablosu aracılığıyla PoE güçler kamera Kamera tutucusu 4 yöne doğru kolay kurulum sağlayan