28 Haziran 2015 Pazar

Transformers netice kısmen IMAX çekilecek

1 Ekim 2008 IMAX yönetmeni Michael Bay seçilen sahneleri ateş duyurdu Transformers: Yenilenlerin İntikamı ... IMAX kameralarla ve mega format tedavisinin daha layık çok filmlerin düşünemiyorum. Film dizileri dijital IMAX sinema için yeniden hakim olacak geleneksel 35mm çekilen ile nedeniyle Haziran ayında serbest bırakma a gelecek yıl için 2007 eylem şut isabet takip IMAX çekimleri karışımı olacak. Seçilen sahneler (ve onlar aksiyon dolu CGI anlar olacaktır bahse girebilirsiniz) ise yeniden hakim sahneler tüm IMAX ekranı dolduracak şekilde genişletmek, geleneksel "mektup" biçiminde görünür. "IMAX kamera tarafından yakalanan ayrıntı ve yoğunluğu olağanüstü düzeyde bu film bizim için çok heyecan verici olanaklar yaratan," Michael Bay dedi. "IMAX en her şeyi kapsayan biçimi yeni bir seviyeye bu hikayeyi alacak ve ben bir kez daha dünya çapında Transformers hayranları ile IMAX Deneyimi paylaşmak için çok heyecanlıyım." Transformers: Yenilenlerin (DreamWorks Pictures / Paramount) İntikamı 26 Haziran 2009 tarihinde filmin geniş sürümü ile aynı anda vizyona IMAX çıkacak.

30 Eylül 2008 Samsung yeni bir tam dokunmatik ekran duyuru ile cep telefonu kameradan ikinci dize performansı daha fazla istiyorum tüketicilerin tatmin etmek isteyen, 8 megapiksel ünitesi Pixon nitelendirdi. ince (13.8 mm) tasarımı daha bir telefon daha bir kamera gibi bakmak yapar ve bir dizi özellik genellikle yüz tanıma, shake-azaltma ve geo-tagging olarak sadece tek başına kamera alanda bulundu içermektedir. Cihazın 3.2 inç, 240x400 dokunmatik ekran aynı zamanda fotoğraf tarama yeteneği geliştirir ve oto-fokus, çift güç LED Flaş, bir müzik çalar, FM Radyo, yavaş hareket oynatma dahil 30 fps (720 x 480) Bluetooth bağlantısı ve video kayıt, Bu cep telefonu pazarında yakınsama başka yararlı bir örnek olarak görünüyor.

(Çalışmak için ve 8 megapiksel) 16x dijital zoom olmasına rağmen çırpıda mutlu bahisçilere için bir önemli dezavantajı, optik zoom işlevi belirgin olmaması. Orada fiyatlandırma resmi bir kelime henüz ama kullanılabilirlik takip etmek çoğu Avrupa ve Asya ülkeleri ile Fransa Ekim ayı ortalarında hedefleniyor. Pixon için promosyon bir parçası olarak, profesyonel fotoğrafçı Nick Turpinwill 2 Ekim onun özelliklerini vitrin kamera ile savaşa gidiyoruz. Güncellemeler mevcuttur burada .