30 Haziran 2015 Salı

HD 720p (60 fps), 30m IR gece-vizyon

Üst düzey WV-SFN611L Panasonic'in i-Pro 6 serisi kapalı kubbe network kamera, 60 fps hızında ve dahili IR aydınlatıcı 30m gece görme imkanı sağlayan HD 720p yeteneğine. Ayrıca çift SD kart kayıt, tam dubleks çift yönlü ses, görüntü geliştirme teknolojileri, bant genişliği azaltma yetenekleri, yapılandırılabilir video hareket algılama ve PoE özelliğine. Panasonic'in 6 serisinin bir parçası, i-Pro WV-SFN611L kapalı dome network kamera, yüksek kare hızı HD 720p video (60 fps) sunar ve yüksek hassasiyet gündüz / gece anahtarlama ve 24/7 gözetim için kızılötesi kesim filtresi ile donatılmıştır. Ayrıca, yerleşik IR LED uzak 30m kadar tam karanlıkta görüntüleri elde etmek ve akıllıca zararlarına maruz kalmamak için çevreyi maç için kontrol edilir. Yüksek hızlı otomatik arka odak ve motorlu zoom yüklemek ve keskin görüntü yakalama sağlamak için WV-SFN611L kolaylaştırır. Panasonic WV-SFN611L kubbe görüntü geliştirme teknolojileri kullanarak çeşitli berrak, parlak video görüntüleri üretme kapasitesine sahiptir. 3D gürültü azaltma, düşük ışık görüntülerde bulanıklık engeller iken Süper Dinamik ve Uyarlanabilir Siyah Stretch (ABS) güçlü arka aydınlatmalı ortamlarda detaylı görüntü yakalamak için geniş bir dinamik aralığı sağlamak Enhanced. WV-SFN611L da tanımlama için net yüz görüntüsü yakalama, puslu koşullarda geliştirilmiş görünürlük sis tazminat sağlamak için Yüz Süper Dinamik özellikleri ve Süper Chroma Telafisi bile düşük aydınlatma daha iyi renk üretimi için.

4 yapılandırılabilir algılama alanlarında 15 duyarlılık adımları ve 10 algılama boyutları ile video hareket algılama kaydını tetikleyebilir ve etkinliğe kullanıcıyı uyarmak için kamera sağlayan, özelleştirilebilir güvenlik izlenmesini sağlar. Çift SD bellek kartı yuvaları ağ arızası durumunda otomatik yedekleme sunmak iken iki yönlü ses, operatörler ve kamera sitesinde (hoparlör ve mikrofon dahil değildir, gerekli) arasındaki interaktif iletişimi sağlar. VIQS (Belirtilen alanda değişken görüntü kalitesi) ve Panasonic'in "UniPhier" platformu ile, i-Pro WV-SFN611L yüksek çözünürlükte sadece seçili alanları kaydetme ve eşzamanlı gerçek zamanlı izleme için birden H.264 akışı sağlayarak, bant genişliği kullanımını azaltılmış mümkün kılar. Iktidar için Ethernet (PoE) üzerinden Güç Kullanma, WV-SFN611L kurulumu kolay ve düşük maliyetli olduğunu. Hareketsiz görüntüler kullanışlı uzaktan erişim için akıllı telefonlar aracılığıyla izlenebiliyor. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı bu kamera ile dahil değildir, menüyü yukarıdaki açılan bir midspan seçiniz. HD 1080p sürümü: Panasonic i-Pro WV-SFN631L. Açık versiyon: Panasonic i-Pro WV-SFV611L .

Temel özellikleri ve faydaları HD 720p Hızlı tempolu 60 fps kayıt meşgul uygulamalar için güvenlik gözetim ideal bir sağlar 30m kızılötesi LED ile uzun menzilli gece görüş Gerçek gündüz / gece işlevselliği ile Sürekli kayıt 24/7 Tam çift yönlü iki yönlü ses ses yakalama ve sözlü etkileşimi sağlar (hoparlör ve mikrofon gerekli - dahil değildir) Süper Dinamik Geliştirilmiş ve ABS teknolojileri güçlü aydınlatmalı sahnelerde geliştirilmiş performans sağlar 3D gürültü azaltma teknolojisi kullanılarak geliştirilmiş düşük ışık görüntü yakalama Otomatik geri odak ve motorize zoom kurulumu ile yardımcı ve optimum görüntü yakalama sağlamak VIQS bant genişliği tasarrufu iken detaylı kayıt için yüksek çözünürlüğe korumak için alanlar belirlenmiştir sağlayan Yüz Süper Dinamik teknolojisi ile net bir yüz yakalama Ayarlanabilir video hareket algılama sistemi, güvenilir ve doğru H.264 ve JPEG sıkıştırma formatı desteği bir seçim tercihine bağlı olarak sağlar Çift SD kart depolama alanı maliyet-etkin veri yedekleme sağlar Güç düşük maliyetli kurulum için PoE kullanarak ağ kablosu üzerinden sağlanır JPEG Uygun akıllı telefon görüntüleme