28 Haziran 2015 Pazar

Casio kompakt formata yüksek hızlı videoyu getiriyor

Casio onların yüksek hızlı teknolojisini göstererek geçen yıl herkesi etkiledi EX-F1 ve EX-FH20 prosumer dijital kameralar. ultra yavaş hareket efekti sağlayan - yüksek hızlı teknoloji kullanıcıları hızlı göz görebilirsiniz daha fotoğraf ve video yakalama sağlayan yüksek Seri çekim ve yüksek hızda video gibi işlevleri etkin. Şimdi, CES 2009, Casio onun yeni EXILIM modelleri, EX-FS10 ve EX-FC100 hem kompakt bir kameraya bu işlevleri squished duyurdu. Uygun bir cep boyutunda forma yüksek hızlı fotoğrafçılık sanatı getirerek, Casio bir kez daha yeni bir seviyeye dijital kamera standartları getirdi. Her iki fotoğraf makinesi 1000 fps maksimum 30 atış saniyede çekim hızı kadar (6.0 megapiksel çözünürlükte) ve yüksek hızlı filmleri yeteneğine sahiptirler. Düzenli görüntüleri 9.1 megapiksel yakalanabilir.

Casio'nun yüksek hızlı teknolojisi ile etkin diğer kullanışlı fonksiyonlar Seri çekim modunda çekilen birden fazla görüntü birleştirmek ve tek bir görüntü elde etmek için öznenin konumunu hizalamak sarsıntı ve gece sahne modları içerir. Bu zum yaparken gece anda kullanılan düşük deklanşör hızları, ya da kararsız elden kaynaklanabilecek herhangi bir bulanıklık kaldırır. Biraz ilk etapta bir kompakt fotoğraf makinesi taşıyan amacı yenilgi olacaktır - Artık kullanıcılar bir tripod gerek kalmadan her koşulda net çekim alabilirsiniz.

Düğmesine çok geç biraz basıldığında bile, bütün anlar yakalanır sağlamak - EX-FS10 ve EX-FC100 da önce deklanşöre basıldığında aslında o an için 25 kareye kadar kaydedebilirsiniz. Kullanıcılar ayrıca yavaş hareket video hareketsiz görüntü olarak bir kareyi kaydedebilirsiniz. EX-FS10 USD $ 349,99 tavsiye edilen satış fiyatı vardır ve mavi gri, kırmızı ve beyaz olacak. EX-FC100 USD $ 399,99 tavsiye edilen satış fiyatı vardır ve gri ve beyaz sunulacak. Her iki kamera Mart satışa sunulacak.