28 Haziran 2015 Pazar

Panasonic'in 2009 kamera teklifleri arasında Tough yeni kompakt

27 Ocak 2009 hafta sonu patlatır biraz kaba olsun yetişmek için tasarlanan Panasonic'in yeni SDR-SW21 kompakt video kamera 6.5 (tatlı ve tuzlu su hem de) ayaklar ve yeterince Darbeye dayanıklı kadar su geçirmez bir 4-ayak damla sürdürmek için, toz geçirmez olduğu . Nedeniyle USD $ 400 işareti etrafında bir fiyata Nisan 2009 serbest bırakılması için, SDR-SW21 SD / SDHC Bellek Kartları kayıtları ve 0.6 saniye hızlı başlangıç ​​kayıt özelliği içerir.

SDR-S15 - - otomatik olarak en uygun çekim modunu seçer ve Yüz Algılama kullanımını ister Panasonic'in Akıllı Otomatik (iA) sistemine sahiptir SDR-SW21 yeni bir SD / SDHC kamera sunan yanında çıkacak. Her iki kameralar Film Panasonic VW-BN1 DVD yazıcı kullanarak bir bilgisayar kullanmadan doğrudan DVD'ye kopyalanabilir ve her ikisi de sosyal medya siteleri hızlı bir şekilde yükleyerek videoları yardımcı "VideoCam Suite" ile sevk edilir (yani "Web" modunu not YouTube için mukadder videolar) için kamera üzerindeki kullanılmalıdır. Şirket ayrıca yeni Sabit disk modelleri ve bu modellerin 2009 (60 GB SDR-H80, SDR-H90 80GB ve SDR-S26 SD kart modeli) Her üç özelliği için kamera line-up başka bir SD Kart modeline ekledi ve etkileyici bir 70X optik zoom özelliği tüm Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisini içerir zoom gücü bu tür getirecek bariz titrek görüntü sorunları karşılamak üzere. OIS gyrosensors el sallamak tespit kullanır ve optik eksen düzeltmek için merceği, saniyede yaklaşık 4.000 kez tekrarlanan bir süreç kaydırır.

"Bugünden önce, geleneksel kamera lensleri 50x kadar Büyütmek olabilir, ama ekstra 20x yeni kameralar sağlamak ile Panasonic gibi güçlü bir çözüm sunan ilk ise," Dennis Eppel, Başkan Yardımcısı, Ağ İş Grubu, Panasonic Tüketici Elektroniği Şirketi söyledi . 60 GB SDR-H80 dahili HDD LP modunda 54 saate kadar kayıt yapabilirsiniz iken 80GB SDR-H90, LP modunda 72 saate kadar yakalayabilir. Her iki ünite de SD / SDHC Bellek Kartı yuvası bulunuyor.