30 Haziran 2015 Salı

Kamera görünümü ve 3m veya 12m kablo

Küçük açık alanlar için ultra kompakt gözetim sunmak için bir eksen F serisi ana ünite ile kullanılmak üzere tasarlanmış Eksen F1005-E sensör ünitesi IP66 oranlı. HD 1080p video yakalama yeteneğine ve geniş 113 ° yatay görüş açısı sunan. Dahil 3m Eksen F serisi ana üniteye bağlamak için kablo, esnek kurulum için montaj braketi değişken açılı.

Yenilikçi Eksen F-serisi Bölüm, sağlam F1005-E sensör ünitesi sıkı için ultra-kompakt ve sağduyulu CCTV gözetleme idealini teslim Eksen F serisi ana birimlerinden birine bağlanacak şekilde tasarlanmıştır bir görüntü sensörü ve sabit lensi kapsar Böyle ATM olarak açık alanlarda. IP66 derece sensörü yağmur ve toza karşı korumalı olduğu anlamına gelir iken sensör, HD 1080p video yakalama yeteneğine sahiptir ve etkili kapsama alanı için 113 ° yatay görüş açısı vardır. F1005-E gömme monte edilmiş bir tavan veya duvar olabilir, ve aynı zamanda bir acil durum müdahale aracına bir lightbar dahil edilebilir. kompakt form faktörü ve bu sensörün sağlamlığı mobil gözetim uygulamaları kullanmak için ideal hale getirmektedir.

Eksen F1005-E sensörünü etkinleştirmek için montaj desteğini bir değişken açılı eğik ve her pozisyonda esnek güvence altına alınması ile birlikte geliyor. Uzun bir kablo menüyü yukarıdaki açılan 12m seçeneğini seçiniz gerekirse bir 3m kablo, bir F serisi ana üniteye bağlantı için dahildir. Lütfen dikkat: Bu sensör ünitesi ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır Eksen F41 ana ünite veya Eksen F44 ana ünite ve bağımsız bir ağ kamerası değildir. Kapalı değişken odaklı versiyonu: Eksen F1015 .

Bu tür ATM'ler, ya da acil durum araçları gibi mobil uygulamalar gibi küçük alanlarda sağduyulu dış mekan gözetimi için Eksen F serisi ana birimlerinden birinin ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır IP66 oranlı muhafaza dayanıklı kapalı veya açık kullanım sağlar 113 ° yatay görüş açısı, kompakt uzaylar geniş kapsama alanı sağlar Pürüzsüz güvenlik görüntüleri için yakalama HD 1080p video kalitesi yeteneğine Bir F serisi ana ünitenin ya da daha uzun bir 12m kablosuna bağlamak için bir 3m kablo ile birlikte gelir (12m kablo dahil değil, gerekirse açılan menü yukarıdaki açılan seçiniz) de mevcuttur Eksen F8201 açılı montaj aparatı herhangi bir pozisyonda eğik ve güvenli olması için sensör sağlayan dahil Tipik uygulamalar Eksen F serisi ana birimlerinden birine bağlandığında, F1005-E sensör ünitesi ultra ağzımızı ve ATM'ler, acil durum araçları ve girişlerde olduğu gibi sert hava koşullarına maruz kompakt dış mekanlar için uygun sağlam gözetim sağlar.