30 Haziran 2015 Salı

HD 1080p Sony SNC-XM631

Discreet IK10 üzerinde Full HD 1080p video yakalama, elektronik gündüz / gece ve kenar kayıt yapabilen Sony'nin SNC-XM serisi puan kubbe. Ayrıca geniş açı 113 ° lensi, Manzara-DR geniş dinamik aralık, XDNR gürültü azaltma, DEPA akıllı analitik ve mobil görüntüleme özellikleri. Sony'nin düşük profilli kubbe ağ kameralarının SNC-XM serisinin bir parçası, SNC-XM631 maruz kapalı alanlar için sağlam, yüksek kaliteli gözetim ideal bir sağlar. Full HD 1080p video yakalama yeteneğine sahip ve 113 ° görünüm lens ile donatılmış, SNC-XM631 elektronik gün iken, geniş alan gözetimi için pürüzsüz kayıt ideal bir sağlar / gece otomatik renk (gün) ve gece (B arasında geçiş yapmak için kamera sağlar / mevcut ışığa bağlı olarak W) modları. Sony'nin gelişmiş IPELA MOTOR EX sinyal işleme platformu birleştirilerek, SNC-XM631 görüntü iyileştirme teknolojileri ve akıllı video analiz çeşitli yararlanır.

Sahneleri analiz edilebilir, böylece bu tür kapı ve pencere gibi parlak ve koyu alanlar ile Sahneler etkin bir Sony'nin mükemmel Dinamik Gürültü Azaltma ederken, netliğini artırmak için Görünüm-DR geniş dinamik aralık teknolojisi kullanılarak yakalanan (XDNR) teknolojisi, bulanıklığı azaltarak, düşük ışık görüntü yakalama artırır daha açıkça. Parlaklık ayrıca renk üretimini geliştirerek, (VE) Görünürlük Enhancer ile optimize edilmiştir. SNC-XM631 farklı uygulamalara uygun güvenilir izleme teslim kullanıcı tarafından belirlenen kurallara dayalı alarm tetikleyebilir yüz algılama yetenekleri sağlar.

Ethernet, Güç yüklemek için hızlı ve kolay (PoE) kenar kayıt SD karta (dahil değildir) dahili depolanmasını sağlar iken montaj için tek bir kablo gerektirir ve merkezi kayıt için ihtiyacını ortadan kaldırır cihazı. Kamera açı lens pan, tilt döndü ve eksenleri döndürmek mümkün kılar üç eksenli lens ayarı kullanılarak ayarlanabilir. E-değişken odaklı mercek dijital yakınlaştırma ve bir olayı araştırmak ya da kimlik ile yardımcı olmak için görüş alanını ayarlamak için operatörlerin sağlar. Mobil erişim de uygun uzaktan izleme için, Sony'nin Smartphone izleyici aracılığıyla kullanılabilir iken tüm Sony ağ kameraları, Sony'nin RealShot Yöneticisi Lite 9 kanal video yönetim yazılımı ile birlikte gelir. Tüm Sony X serisi kameralar, 51 ° veya 25 ° yatay görüş açısı 83 ° ile mevcut, 3 opsiyonel Sony e-Değişken odaklı lens seçeneği ile uyumludur ve odak uzunluğu boyunca esnek kontrolünü mümkün kılan gözetim geniş bir yelpazede uygun sahne kapsama sağlamak için Uygulamaları (gerekirse yukarıdaki açılır menüden seçiniz). Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan seçiniz.

Ihtiyatlı maruz kapalı alanlarda Kompakt ve sağlam IK10 üzerinde puan kubbe karışımları 113 ° lens ve Full HD 1080p geniş alanları arasında pürüzsüz gözetim görüntüleri Elektronik gündüz gece XDNR gürültü azaltma teknolojileri ile yüksek kaliteli, düşük ışık görüntü yakalama Görünürlük Enhancer ile Geliştirilmiş renk üretimi ve parlaklık (VE) DEPA akıllı video analiz yüz tanıma sunan ve alarm kullanıcı tanımlı kurallara dayalı tetikler Görünüm-DR karanlık ve aydınlık alanlar aynı anda mevcut zorlu aydınlatma ortamları ile de başa çıkmak için kamera sağlar Görüntü sabitleyici sabit görüntüler için, kamera titremesinin veya titreşimli etkilerini uzaklıklar (Kart dahil değildir) SD karta kayıt, düşük maliyetli, dağıtılmış depolama sağlar Maliyet-etkin Power over Ethernet kullanarak yükleme (PoE) E-değişken odaklı mercek daha detaylı sahne soruşturma sağlar Sony Smartphone Görüntüleyici mobil cihazlar üzerinden video yönetimi sağlar ONVIF uyumluluğu ONVIF desteği ile diğer üreticilerin ürünleri ile mevcut IP video sistemlerine kolay entegrasyon sağlar