30 Haziran 2015 Salı

Görüş açısı beyaz ışık LED'ler

Sony SNC-CX600W kablosuz IP kamera ofisler, oteller, restoranlar, mağazalar içinde ve evde sağduyulu CCTV izleme için idealdir, kompakt ve göze batmayan. Sony'nin gelişmiş görüntüleme teknolojileri ve HD 720p çözünürlükte Paketli, SNC-CX600W yüksek, detaylı berrak ve akıcı video görüntüleri sağlar. 120 ° geniş görüş açısı, sadece tek bir kamera ile geniş alanların kapsama sağlar. Entegre PIR sensörü, otomatik olarak açılmasını, tam karanlıkta aktiviteyi algılayabilir kameranın dahili LED aydınlatıcı size bir uyarı e-posta göndererek, aynı zamanda ederken, sahne ışık ve dahil değildir (on-board SD kart üzerine kartın kaydını başlatmak için - Kamera ile birlikte ücretsiz Sony RealShot Manager Lite kayıt yazılımını kullanarak açılan yukarıdan) ya da bir bilgisayara seçiniz. PIR tetikleyici kamera da davetsiz misafirlere kapalı uyarmak için sesli mesaj oynayabilirsiniz. Beyaz ışık aydınlatıcıları tam renkli gece ve gündüz 24 saat izleme sağlayan kameradan 3m kadar doğal gün ışığı simüle LED. Şekillerin bir seçim maskeleme Gizlilik kadar 20 bölge için ayarlanabilir. Bu özellik kameranın görüş alanı içinde özel ya da hassas alanların kaydını önler.

Sony IPELA EGINE EX sinyal işleme platformu ve XDNR mükemmel Dinamik Gürültü Azaltma teknolojisi, düşük ışıklı ortamlarda çekilen görüntülerden bulanıklığı ortadan kaldırarak net, canlı görüntüler üretmek için kamera sağlar. Görünürlük arttırıcı berrak, düşük ışıklı görüntüleri sağlar ve görüntü sabitleyici kamera hareketi ya da titreşime tabi ise hareket bulanıklığı olan görüntüleri engeller. Parlak vurgular ve koyu gölgeler hem detay daha görünür ve renk üretimi daha doğru hale aynı sahnede mevcut olduğunda, Sony Geniş D geniş dinamik aralık görüntüleri kontrastı artırır. Ek yüz tanıma teknolojisi ve bir sabotaj alarmı Sony SNC-CX600 çoğu ortamlarda güvenlik gözetim için güvenli, güvenilir bir seçim yapmak. Sözel etkileşim dahili mikrofon ve hoparlörden kolaylaştırılır beri Sony SNC-CX600W, bir intercom olarak kullanılmak için uygun hale, iki yönlü sesi destekler. Video verileri, (kart dahil değildir) aranabilir hangi bir MicroSD kart doğrudan kayıtlı çalınır ve Internet Explorer kullanırken bir web tarayıcı arayüzü üzerinden ihraç edilebilir. SNC-CX600W güvenilir ve istikrarlı kablosuz ağ çalışması için WPS (Wi-Fi Protected Setup) ile onaylı Wi-Fi ve WiFi modülü ile birlikte verilir. Kamera aynı zamanda bir dirsek izin masaüstü, duvar ya da tavan montajı ile birlikte geliyor. Bu kamera da mevcuttur PoE sürümü .

Sony'nin gelişmiş, yüksek performanslı görüntü işleme teknolojileri ile birlikte HD 720p çözünürlük, yüksek kaliteli, net görüntüleri, detay daha görünür hale ve nesne ve yüz tanıma ile yardımcı sağlar 120 ° geniş görüş açısı yatay geniş kapsama alanı sağlar Beyaz ışık LED aydınlatıcı net, ayrıntılı yuvarlak-gündüz gözetimi için gece anda tam renkli görüntüler üretmek için kamerayı sağlayan doğal gün ışığı taklit mikrofon ve hoparlör dahili iki yönlü ses sağlar Pasif infrared (PIR) hareket algılama sensörü gibi LED aydınlatıcı, Ses Uyarısı, kenar depolama ve e-posta bildirimi gibi güvenlik işlevlerini etkinleştirir Wi-Fi güvenilir ve istikrarlı kablosuz ağ çalışması için WPS (Wi-Fi Protected Setup) ile onaylı XDNR mükemmel dinamik Gürültü Azaltma düşük aydınlatma yakalanan videodan bulanıklığı ortadan kaldırır. bir görüntü yakalanır görüntü daha kamera hareketinin etkilerini minimize görüntü sabitleme tarafından geliştirilmiştir Kullanıcı tanımlı etkinliği tespit edilirse DEPA Gelişmiş Akıllı Video Analizi alarm yoluyla kullanıcıyı uyarmak için kamera sağlar Hareketli bir nesne tespit edildiğinde Sesli uyarı fonksiyonu, entegre hoparlör üzerinden geri bir uyarı mesajı çalış VBR (değişken bitrate) ve CBR (sabit bit hızı) sıkıştırma kullanıcı esnekliği sağlamak ve bir ağ üzerinden talepleri azaltır Veri dahili olarak yer alan MicroSD kartta saklanabilir olarak SD depolama merkezi sunuculara ve PC'ler için alternatif bir depolama çözümü sunar (dahil değildir) ONVIF uyumlu.

Sony SNC-CX600W Kameranın kompakt profili o sağduyulu izleme ve gözetim için ideal bir seçim yapma, sorunsuz, ticari veya ev ortamlarına uyum anlamına gelir. PIR sensörü yerleşik ve gelişmiş gece vakti görüntüleri gibi kapsama büyük bir alanı da gerekli olabilir otel, küçük işletme tesislerinde ve perakende mağazaları, gibi yüksek detaylı sürekli izlenmesini gerektiren alanlar için güvenli gözetim sağlamak.