28 Haziran 2015 Pazar

PhotoCapture 360 ​​Serisi in-house 3-D fotoğraf otomatik

CES en önemli yeni ürünler bu hafta biri Ortery Teknolojileri PC kontrollü fotoğrafçılık pikap sistemleri 'PhotoCapture 360 serisi. Biz on line ihtiyaçlarını daha fazla satın, biz web üzerinden her zamankinden daha fazla parçalı yapı kalite ve detay doğrulamak isteyeceksiniz ve bu sistem detaylı 360 derecede sağlamak için bir internet tüccar sağlar - E-ticaret, her yıl dünyanın ticari faaliyetin daha fazla pay yakalar Minimal devam eden maliyetle kendi malların görüntüler. Üç turntable 8000 $ ABD ile artı 700 £ kadar fotoğraf modelleri için 25 liraya kadar fotoğrafik konularda ABD $ altında 2000 yılında mevcuttur. Sistem, Windows PC veya Intel Mac üzerinde çalışır ve kaliteli bir dijital kamera ve bir sanayi gücü pikap bağlanır. PhotoCapture 360 yazılım otomatik olarak o dönme başına 200 resme kadar yakalamak 360 derece flash animasyon r animasyonlu gif çevirmek için ayırdığınız pikap hareketini, kamera ayarlarını ve resim eşitler. Bu göz atın kız , bu olağanüstü çift animasyon ve bu örnekleri mümkün ne bir fikir olarak. PhotoCapture sistemi Online dönüşüm oranları, artı tüm tonları profesyonel iletişimcileri artırmak için internet perakendeciler milyonlarca muazzam öneme sahiptir.

PhotoCapture 360 yazılım otomatik olarak o dönme başına 200 resme kadar yakalamak 360 derece flash animasyon veya animasyonlu gif çevirmek için ayırdığınız pikap hareketini, kamera ayarlarını ve resim eşitler. Bu göz atın kız , bu olağanüstü çift animasyon ve bu örnekleri mümkün ne bir fikir olarak. PhotoCapture sistemi Online dönüşüm oranları, artı tüm tonları profesyonel iletişimcileri artırmak için internet perakendeciler milyonlarca muazzam öneme sahiptir. Onlar ziyaretçilere sadece tıklayarak ve bir görüntü sol ve sağ sürükleyerek farklı açılardan bir ürün görüntüleme olanağı vermek gibi 360 derece ürün animasyonları avantajları ortada. sistemin gerçek avantajı basitleştiren ve bir sürü iş otomatik ve sıfırdan bir flash animasyon dosyası oluştururken bir çok bilgi içeriyor olmasıdır. Iyi bir gibi bazı özel ekipman yatırım söz, onların uzmanlık cömertçe bir hizmet grubu bunu, ya da ödeme yapabilmek için bir dijital fotoğrafçılık, aydınlatma, gelişmiş resim düzenleme, görüntü dikiş ve Flash üretimi hakkında çok şey bilmesi gerekir Kamera, Photoshop, özel tripod ve fiziksel rotasyon cihazı. PhotoCapture ürünleri üç farklı boyutta (360, 360L ve 360XL) gelir ve her etkileşimli tıklama ve sürükle-ile kontrol edilebilir flash dosyaları dört tip oluşturur

Zorlayıcı ürün çekimleri online satış dönüştürme büyük bir parçası olan - Eğer aynı ürünü olsa bile, alıcı daha iyi ürün resimlerine bakarak ve on-line dünyada, sitenize onları almak bir için bir ön koşuldur edilecektir satışı. ABD altından küçük 360 birim maliyetleri 2000 $ ile 25 liraya kadar ürünler için kullanılabilir - mücevher kadar oldukça büyük nesneler ve e-ticaret, ürün geliştirme, ürün tasarımı, kalite kontrol ve iş iletişimi ile ilgili herhangi bir şey için ideal. pikap 11.4 inç çaplı veya 15.4 inç çap ya da satın alınabilir. orta öfke ünitesi, 360L pikap genelinde 22 inç büyüklüğüne ve konforlu 250 £ kadar fotoğrafik konuları ele alacak - insan boyutu. Biz bu potansiyel alıcı bir giysi tüm açılardan bir model üzerinde nasıl göründüğünü görebilirsiniz sanal mankenler oluşturmak için kullanılan ve görebileceğiniz sadece izleyici tarafından interaktif ürün rotasyonu yararlanabilir herhangi bir tüketici ve endüstriyel ürünler hakkında. US $ 8000 büyük 360 XL maliyetleri, 32,7 inç pikap vardır ve 700 £ kadar olan ürünleri işleyebilir - motosiklet veya endüstriyel makine boyutu. Her Entegre sistem programlanabilir pikap ve sistem kontrol yazılımı oluşur. Yakalanan görüntüler JPG görüntü olarak dışa ya da otomatik olarak işlenir ve animasyonlu GIF ve Flash dosyaları dört türleri oluşturmak için yazılımda dikişli olabilir. 20 fotoğraf yakalamak için yaklaşık iki dakika sürer ve Flash dosya çıktı 500KB genellikle daha azdır. Özellikleri şunlardır: Bir sihirbaz tarzı resim oluşturma iş akışı; kullanıcı nesnesi yani pozisyon, yakınlaştırma ve aydınlatma ayarlamaları tek bir resim çekmeden önce yapılabilir pikap iplik görmenizi sağlar monitör ekranında görüntülenen canlı kamera görüntüsü; kırpma işaretleri ayarı bir kez alındığında tüm görüntüleri otomatik olarak kırpılmış sağlar; görüntü kalitesini onaylamak ve gerektiğinde görüntüleri yeniden almak - pikap otomatik doğru açıya dönen yeni bir resim alır ve orijinali yerine geçer.

"Ürün canlandırmaları e-Ticaret başarısı için kritik olacak 360 derece," Sam Shearer, Genel Müdür, Ortery Technologies, Inc., "dedi ve şirketler animasyon, kendi fotoğraf iş akışlarının kontrol altına almak için PhotoCapture serisi, basit ve uygun fiyatlı hale getirir onların ürün ve sonuçta bir sonraki seviyeye eTicaret sürücü. " Flaş ürün canlandırmaları çoklu ekran seçenekleri, küçük dosya boyutu, yüksek görüntü kalitesi ve kolay dağıtım sunuyoruz. ETicaret Onların genel etkisi daha yüksek dönüşüm oranları ve müşteri memnuniyeti üzerinden online gelirlerinde bir artış olmuştur. Her pikap belirli bir açı ulaşmak için sağa veya sola dönmeye ya da üç hızlarda sürekli dönebilir. Resimler sürekli zaman atlamalı veya manuel modlarda alınabilir ve sistem her türlü aydınlatma, arka plan renk veya doku ile çalışır. PhotoCapture 360, 360L ve 360XL mevcut ve uyumlu Windows 2000 / XP ve "Boot Camp" ya da VMWare Fusion çalıştıran Intel tabanlı Mac sistemleri. Kaliforniya ve Tayvan'da ofisleri ile Şubat 2003 kurulan Ortery Teknolojileri iş uygulamaları için fotoğrafçılık otomasyon araçları dünya çapında lider üreticisidir.