30 Haziran 2015 Salı

WV-SC588 kapalı kubbe PTZ IP kamera

High-end ve özellik gerçek gündüz / gece kapalı renksiz olan PTZ Dome ağ kamerası dolu, 2.4 megapiksel sensör, PoE, kenar depolama, 3D-DNR ve Super Dynamic WDR ve etkili geniş alan için gelişmiş otomatik takibi ile video hareket algılama dahil olmak üzere gelişmiş görüntüleme teknolojileri alışveriş merkezleri gibi aplpications iç gözetim Şık ve modern görünümlü, Panasonic bu benzersiz kapak az PTZ dome büyük kapalı alanların net gözetim sağlamak üzere tasarlanmış gelişmiş özellikleri çeşitli bir yelpazede sunuyor. 2.4 megapiksel MOS sensörü ile WV-SC588 PTZ dome network kamera-Pro i Panasonic, yüksek kaliteli izleme için saniyede 30 kare hızında 1080p HD video görüntüleri üretebiliyor. 360 ° sonsuz kaydırma ve ° geniş bir alanda etkili kapsama alanı sağlar ve 30x optik zoom lensi ekranı veya ilgi alanlarının yakın çekim detaylı görüntüleme için tutulan yüksek görüntü kalitesi ile büyütülmüş görüntüler sunuyor 205 -25 ° 'lik bir eğim aralığı. Gerçek gündüz / gece Elektronik Hassasiyet Geliştirme renkli görüntü yakalama bile minimal aydınlatma (0.03 lx aşağı) sağlar. Durum çok koyu ise, gündüz / gece değiştirme fonksiyonu otomatik olarak net 24 saat gözetim için siyah ve beyaz moda renk kamerayı geçer. Görüntüler akıllı telefon ve tablet için optimize edilmiş öylesine uzakta, hatta transit iken yapılabilir gözlemleme incelemekte.

i-Pro WV-SC588 kubbe video görüntüleri optimize etmek için high-end görüntüleme teknolojilerini sunuyor. Panasonic Super Dynamic teknolojisi nesneleri daha kolay görüntüleme için daha doğal koşullarda görünmesi için görüntüler aydınlatma farklılıkları düzeltir. teknoloji aynı zamanda insan yüzlerini algılar ve tespit onları kolaylaştırır. 3D dijital gürültü azaltma, düşük ışıklı ortamlarda çekilen gürültü sis ve duman tazminat pus, sis ve duman yakalanan görüntülerde detay görünürlüğünü arttırır iken net, parlak görüntüler üretmek için önlenir sağlar. Kamera hareketi yakalar zaman Progressive Scan teknolojisi bulanıklığı önler, böylece video verilerinin düzgün ve net. Panasonic WV-SC588 kubbe davetsiz misafir talimat veya uyarı (mikrofon ve hoparlör gereklidir, ayrı satılır vermek için kamera site ve izleme sitesi arasındaki etkileşimli bir konuşma etkinleştirebilirsiniz tam çift yönlü çift yönlü ses ile güvenilir ve etkili bir güvenlik izleme sağlama yeteneğine sahiptir ); Bu özellik aynı zamanda gelişmiş video verileri için ses kaydı sağlar. Dahası güvenli izleme kullanıcıyı uyarmak için alarm tetikleyebilir aktivitesini tespit etmek için 4 algılama alanı, 15 duyarlılık adımları ve 10 algılama boyutları oluşan video hareket algılama sistemi ile mümkün olmaktadır. Kameranın PTZ özelliklerini kullanarak, gelişmiş otomatik izleme etkin bir ilgili bir video yakalanır sağlamak için hareket izler. Ethernet (PoE) desteği Power over hızlı ve kolay kamera kurulum sağlar ve geleneksel yöntemlere göre daha uzun mesafelerde kablo sağlar. SD kart üzerine yerel depolama alarm tespit edildiğinde görüntüleri kaydetmek veya ağ sorunları kamera ve merkezi kayıt cihazı arasındaki iletişim kaybına neden olmadığını olabilir. Lütfen dikkat: Bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, bir midspan seçiniz Gerekirse yukarıdaki açılır menüsünden.

Endüstriyel tip 360 ° sonsuz kaydırma, -25 ° - 205 ° eğim, 30x optik zoom ve 60x dijital zoom sağlamak zor aşınan ve geniş alanlara doğru kapsama Renksiz olan kubbe yapısı gürültü olmadan doğrudan nesneleri yakalamak için kamera sağlar ve dişlilerin içinde kapsayacak şekilde toz geçirmezdir 2.4 megapiksel MOS sensör 30 fps'ye kadar yüksek kaliteli HD 1080p video görüntüleri yakalar Ekranı uyacak şekilde optimize edilmiş görüntüleri ile akıllı telefon ve tablet izleme sırasında uzak veya transit bir alanı izlemek için mümkün kılar IR-cut filtresi ile gerçek gündüz / gece kapasitesi 24/7 izlenmesini sağlayan geceleri kara ve beyaz görüntüleri yakalamak için kamera sağlar Çift yönlü ses, bir mikrofon ve hoparlör bağlanır kamera site ve izleme yeri arasında etkileşimli iletişimi sağlar (dahil değildir) Super Dynamic geniş dinamik aralık insan yüzlerini algılar bile zorlu aydınlatma koşullarında ve yüz tanıma teknolojisinde detaylı görüntü yakalama sağlayan ve tanımlamak için onları kolaylaştırır Dijital gürültü azaltma keskin video görüntüleri için gürültü engelleyerek düşük ışık görüntü yakalama artırır Sis ve duman tazminat net video çekimi için, sisli puslu ya da dumanlı görüntüleri düzeltir Progressive tarama bulanıklık olmadan hızlı hareket yakalama sağlar VIQS veri hacmini azaltarak, bu nedenle sadece hareketi yüksek detay kaydedilen yüksek çözünürlüklü izleme bölümleri belirlenecek genel görüntünün% 40 kadar sağlar ve (videolar sekmesine bakın) ağ üzerindeki yükü azaltır Gelişmiş otomatik takibi ile Video hareket algılama tescilli bir alanda hareketi algılar ve ardından, bu otomatik olarak, e-posta da dahil olmak üzere yöntemlerle kullanıcıyı uyarmak bir FTP sunucusuna görüntüleri gönderebilirsiniz alarm tetiklemek SD kart kaydını başlatmak tüm etkinliğini yakalamak için hareket izler Çeşitli iletim modları görüntü kalitesi, ağ yükü azaltma, hareket, kayıt alanı ve daha fazlası için optimum performans sağlayan, belirli koşulları uygun hale edilecek izlemeyi etkin En fazla 32 alanlar için Gizlilik bölgeleri o kadar belli alanlarda izleme ekranında görünmüyor uygulanabilir ve ayrıca kaydedilmez Bir SD kart yerel görüntüleri kaydedebilirsiniz ya bir alarm algılandığında veya bir ağ sorunu kamera ve kayıt cihazı arasındaki iletişim kaybına neden olursa ne zaman Sadece bir kablo gerekli olduğu PoE kurulum için basit bir yöntem sağlar