30 Haziran 2015 Salı

Sony SNC-EB630B kapalı sabit network kamera

Ileri görüntüleme teknolojileri ile Sony SNC-EB630B kapalı network kamera, Sony IPELA MOTOR EX sinyal işleme, kolay kurulum ve ONVIF uyumluluğu Sony bu IP kamera yüksek kalitede, akıcı video görüntüleri sağlayan saniyede 30 kare HD 1080p sunar. SNC-EB630B gelişmiş görüntüleme teknolojileri sayesinde yüksek kaliteli görüntüler Görünüm-DR, görünürlük artırıcı, görüntü sabitleyici ve XDNR gürültü azaltma ve Sony'nin DEPA akıllı video analiz bu network kamera etkili, verimli güvenlik gözetimi için iyi bir seçim yapmak, optimize üretir. Elektrik gün / gece ile bu network kamera gece süresince fotoğraf çekimi için düşük ışık performansı geliştirilmiş sağlar. Sony SNC-EB630B Bu kameranın bir 'gerçek' gece / gündüz yeteneği sürümüdür. Sony'nin XDNR gürültü azaltma bu demo video ile nasıl çalıştığını görmek:

Seçilebilir bit hızı ve çift kodek esnekliği bant genişliği ve depolama yönetimi vererek, çeşitli ağ talepleri ile haberleşmek için sıkıştırma oranı uyarlamak için kullanıcı sağlar. Ethernet desteği Power over aynı kablo üzerinden ağ bağlantısı ile güçlendirilmiş olan EB630B sağlayan ve bu nedenle sistemin bakım maliyetlerini düşürür. Sony SNC-EB630B 9 kameraya kadar destekler ve Sony'nin akıllı telefon Viewer yazılımı bu kadar canlı video inceledi ve bu tür tabletler ve akıllı telefonlar gibi uzak cihazlardan idare edilebilir mobil desteğine sahip Sony RealShot Manager Lite kayıt yazılımı ile birlikte geliyor. ONVIF uyumluluğu profil S diğer üreticilerin ürünleri yanında güvenlik sisteminde kullanılmak üzere Sony SNC-EB630B IP kamera sağlar. Açık versiyon: Sony SNC-EB630B açık POE paket .

Saniyede 30 kare HD 1080p video hemen hemen her CCTV uygulaması için yeterli kare hızını sağlar ve izleyiciler tarafından pürüzsüz video olarak algılanmaktadır Sony IPELA MOTOR EX sinyal işleme Görünüm-DR, XDNR ve DEPA akıllı video analitiği ileri ileri görüntüleme teknolojileri sağlar Görünürlük arttırıcı parlaklık ve daha canlı renk üretimini, daha kaliteli görüntüler adapte Görüntü sabitleyici bulanık görüntüleri önlemek için kamera hareketinin etkilerini dengeleyen, bu uygun SNC-EB630B bir direğe monte edilebilmesi için yapar XDNR gürültü azaltma, düşük aydınlatma altında çekilen görüntülerden hareket bulanıklığını engeller Görünüm-DR geniş dinamik aralık korunur nesne detay sağlayarak parlak vurgular ve koyu gölgeler aynı sahnede var görüntüleri optimize Smartphone görüntüleme, video görüntüleme ve yönetim ve bunun işletme sahipleri için kullanışlı bir özelliği esnek bir yaklaşım verir Akıllı video analitik verimli, güvenli izleme sistemi için kullanıcı tanımlı kurallara dayalı bir alarm tetikleyebilir Güç ve ağ bağlantısı için 2 ayrı kablo ihtiyacını ortadan kaldırır olarak PoE ilk kurulum maliyetlerini azaltır Seçilebilir bit hızı ve çift kodek ağ koşullarına göre görüntüleri sıkıştırmak için kullanıcı izin Elektrik gündüz / gece işlevselliği iyi düşük ışık performansı sağlar ONVIF uyumluluğu SNC-EB630B basit entegrasyon yapar.

Uyumlu kayıt platformları Sony RealShot Yöneticisi Gelişmiş Sony ağ video kaydediciler (NVR) Milestone XProtect Tipik uygulamalar Sony SNC-EB630B network kamera gibi depolar, ofisler ve lobilerin gibi alanlarda kapalı gözetimi için uygundur. Tesiste açık konut da bu kamera aynı zamanda iç fabrikaları gibi sert ortamlarda kullanılabilir kılar. Aksesuarlar Dahil: Sony SNC-EB630B network kamera Evrensel duvar / tavan montaj aparatı (parça no. VB1) Kadar 9 kanal için Sony RealShot Yöneticisi Lite kayıt yazılımı CD-ROM (ürünle programlar) Montaj kılavuzu Tel halat Vida M4 Güvenlik düzenlemeleri İsteğe bağlı: Sony UNI-ORBC6 açık konut Sony SNCA-WMFIX10PC duvar / tavan kamera aparatı.