28 Haziran 2015 Pazar

3-D karmaşık bir belge görselleştirme

5 Eylül 2008 Xerox neredeyse kesinlikle daha önce gelmiş herhangi eşit bu bir sayacaktır dünyada bizim zaman ve grafik sanatçıları en önemli yeniliklerden bazıları sorumlu olmuştur. Özel kıvrımlar detaylı broşür ve el ilanları hazırlama inanılmaz titiz, zaman alıcı ve maliyetli bir süreç olabilir. Şirketin son yazdırmak için gitmeden önce bir parça tüm düzenini görmek için 3-D yazılımını kullanan yeni bir teknolojidir. InfoTrends'e göre yazdırma işi kendisi için harcanan her bir dolar için altı dolar maliyeti bir süreç - baskı en pahalı darboğazları birini ortadan kaldırma amaçlı yeni teknoloji belge hazırlama ve onay hızlandıracaktır. Doku, parlaklık, kıvrımlar ve ciltleme - tüm - Herhangi bir mürekkep veya toner kağıda koymak önce Xerox'un 3-D görselleştirme yazılımları ile kullanıcılar baskı nasıl görüneceğini görebilirsiniz.

"3-D görüntüleme pahalı hataları ve yeniden çalışmayı önlemeye yardımcı olur," Rob Rolleston, Xerox'un Araştırma Merkezi Webster bir araştırma yöneticisi dedi. "- Yönünü, kesme, hatta nasıl belirli bir görüntü sayfasında oturur - birçok olası hataları kesip baskılı önce bitmiş bir parça görüyorum. Ve sonuç büyük bir baskı ilk defa" New York ve Kaliforniya'da Xerox araştırma merkezleri arasında bu işbirlikçi proje için vizyon müşterilerin bir matbaada yürüyüş ya da Web üzerinden yazdırma işleri göndererek olup olmadığını kendilerine sunulan tüm seçenekleri anlamanıza yardımcı olmaktır. 3-D belge görüntüleme, her müşterinin istenen yazdırma işinin bir sanal tur sunar. Müşteriler programı renkli kapak kitabın sayfalarını çeviriyor, ya açılır ve tamamlanmasıyla nasıl görüneceğini tam olarak ne gösteren, onların tebrik kartı kıvrımlar olarak izleyebilirsiniz. Rolleston "yazılım kullanıcıların baskı endüstrisinin teknoloji ve kelime öğrenmek zorunda kalmadan yeni ve ilginç belgeler üretmek için izin verir." Diyor Rolleston göre, teknoloji hala rafine ediliyor. "Biz bu fikri prototip gibi, tüm diğerleri gibi, biz en değerli seçenekler kavramları test belirlemek için müşterileri ile meşgul olacak," Rolleston dedi.

Xerox Corporation endüstrinin en geniş renk ve siyah-beyaz ve doküman işleme sistemleri ve ilgili malzeme portföyü yanı sıra doküman yönetim danışmanlığı ve dış kaynak hizmetleri sunan, dünyanın önde gelen doküman yönetimi, teknoloji ve hizmet kuruluştur. Xerox'un ürünleri, çözümleri ve hizmetleri şirketler ve bireyler kendi bilgilerini yönetmelerine yardımcı olur. Geçen yıl Xerox Teknoloji Ulusal Madalyası, Amerika Birleşik Devletleri'nde en yüksek teknoloji ödülüne layık görüldü. Xerox'un yeni 3D Belge görüntüleme yazılımı arka planda ekranda belgeyi görüntüler olarak Xerox bilim adamı Rob Rolleston bitmiş bir belge üzerinde görünüyor. New York'ta Xerox Araştırma Merkezi Webster geliştirilen teknoloji, kullanıcıların kendi yayınları da baskı düğmesine basmadan önce nasıl görüneceğini görmek için izin vererek "hiçbir sürpriz" baskı sunmak için tasarlanmıştır. (John Griebsch Foto)