30 Haziran 2015 Salı

Pro WV-SFN631L kapalı kubbe IP kamera

60 fps yeteneği HD 1080p ve uzun menzilli 30m IR gece-vizyonu ile yüksek performanslı Panasonic 6 serisi i-Pro WV-SFN631L kapalı kubbe network kamera. Ek özellikler çift kenar depolama yuvası, iki yönlü ses, video hareket algılama, PoE, Panasonic görüntü geliştirme teknolojileri artı bant genişliği azaltılması için "UniPhier" platformu sayılabilir. Saniyede ve yerleşik IR LED 30m kadar bir parlak mesafe sağlayan 60 kare HD 1080p, Panasonic'in i-Pro 6 serisinden WV-SFN631L dome IP kamera için üst düzey gözetim idealini sunar hızlı tempolu kapalı uygulamaları. IR gece görüş tam karanlıkta görüntü yakalama sağlar iken otomatik kızılötesi kesme filtresi, yüksek kalite 24/7 izlenmesi için gerçek gündüz / gece kamera özelliği ile sağlar. Dahili kızılötesi LED aşırı pozlamayı ve doygunluk önlenmesi, sahneye uyarlamak için akıllıca kontrol edilir. Yüksek hızda otomatik arka odak ve motorlu zoom, WV-SFN631L yüklemek kolaydır ve video keskin olmasını sağlar. Yüz Süper Dinamik net yüz tanımlama ile yardımcı iken Panasonic Super Dynamic ve Uyarlanabilir Siyah Stretch (ABS) teknolojileri, zorlu aydınlatma koşullarında detaylı görüntü yakalamak için geniş dinamik aralığı ile i-Pro WV-SFN631L sağlar. Süper Chroma Tazminat teknolojisi ve 3D gürültü azaltma yoluyla Renk sunumu sis tazminat iken düşük ışık görüntülerde görünürlük sisli veya puslu koşullarında görüntü netliği artırır geliştirmek. Ayrı yapılandırılabilir alanları, duyarlılık adımlar ve algılama boyutları ile video hareket algılama farklı uygulamalar ve ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş verimli ve doğru güvenlik izleme sağlar. Bir mikrofon ve WV-SFN631L (dahil değildir) bağlı hoparlör, sahip olma yeteneği, ses yakalama ve sözel etkileşim için iki yönlü ses yeteneği sağlar. İki SD kart yuvası ağı da maliyet-etkin dağıtılmış depolama sağlayarak, başarısız olursa bir veri yedekleme çözümü olarak hareket edebilir yerel depolama alanı sağlar.

VIQS teknolojisi (belirtilen alanın değişken görüntü kalitesi) ek olarak Panasonic'in "UniPhier" platformu, sadece yüksek çözünürlükte belirtilen bölgeleri kayıt ve çoklu H.264 akarsu aracılığıyla izleme eşzamanlı gerçek zamanlı sağlayan azaltılmış bant genişliği kullanımını sağlamak. Ethernet (PoE) desteği üzerinde Power, i-Pro WV-SFN631L basit ve hızlı kurulum olduğunu. Hareketsiz görüntülerin Smartphone izleme video görüntüleri kullanışlı uzaktan erişim sağlar. Lütfen dikkat: Yukarıdaki açılır menüden seçiniz gerekirse bu kamera, bir güç kaynağı ile gelmiyor. HD 720p sürümü: Panasonic i-Pro WV-SFN611L . Açık versiyon: Panasonic i-Pro WV-SFV631L . Temel özellikleri ve faydaları 60 fps HD 1080p hızlı tempolu aktivitenin düzgün kayıt sağlar Kadar 30m kızılötesi gece görüş tamamen karanlıkta uzun menzilli görüntü yakalama sağlar Otomatik IR-cut filtre ile gerçek gündüz / gece işlevselliği ile 24 saat kayıt özelliği Bir mikrofon (dahil değildir) bağlıyken ses yakalanabilir ve kamera da (dahil değildir) bir hoparlör bağlandığında sözlü etkileşimi kolaylaştırabilir Süper Dinamik ve Uyarlanabilir Siyah Streç görüntü geliştirme teknolojileri ile güçlü aydınlatmalı koşullarda Geliştirilmiş performans Cilalı düşük ışık video yakalama 3D gürültü azaltma teknolojisi ile mümkün Otomatik arka odağı ve motorlu zoom kullanarak yüklemek için basit Yüksek çözünürlükte seçilen bölgelerin kaydını sağlayan VIQS ile bant genişliği verimliliği sağlar Yüz görüntü yakalama Yüz Süper Dinamik artırıldı - net tanımlanması için Yapılandırılabilir video hareket algılama yoluyla hassas güvenlik izlenmesini sağlar Kullanıcı uygulama için uygun görüntüleri sağlamak amacıyla H.264 veya Motion JPEG sıkıştırma arasında seçim yapabilirsiniz 2 SD kart yuvası kenar depolama alanı ve veri yedekleme sağlamak JPEG görüntüleri uzaktan akıllı telefonlar aracılığıyla izlenebilir.

Uyumlu kayıt platformları Milestone XProtect Panasonic network video kaydediciler Tipik uygulamalar 60 fps HD 1080p özelliği, 30m kızılötesi gece görüş ve Panasonic'in görüntü geliştirme teknolojisi her zaman yüksek kare hızı kayıt gerektiren hızlı tempolu, yoğun iç mekan uygulamaları için i-Pro WV-SFN631L kubbe network kamera idealdir. Tipik uygulamalar üretim tesisleri, fabrikalar, alışveriş merkezleri ve hastaneler bulunmaktadır. Aksesuarlar İsteğe bağlı: PoE midspan (menü aşağı yukarıdaki açılan seçiniz) SD kartlar (menü aşağı yukarıdaki açılan seçiniz) Tavan braketi (WV-Q105A) veya (WV-Q174B) Füme kubbe kapağı (WV-CF5SA)