30 Haziran 2015 Salı

HD 720p Sony SNC-EM602RC

Sony SNC-EM602RC IP66 ve IK10 üzerinde ileri görüntüleme teknolojileri, kolay odaklama ve akıllı video hareket algılama ile saldırılara karşı dayanıklı bir ağ kamera puan Sony SNC-EM602RC dome kamera şiddete maruz bölgelerde dış mekan kullanımı için tasarlanmış bir IK10 üzerinde darbeye dayanıklı gövdesi ile sağlam, dayanıklı gözetim sunuyor. Saniyede 30 kare hızında HD 720p görüntü CCTV uygulamaları geniş bir yelpazede için uygun olan yüksek kaliteli görüntüleri sağlar. Doğru / gün gece işlevselliği ve yerleşik kızılötesi LED gündüz tam renkli görüntüleri yakalamak ve 24/7 gözetim için geceleri renkli görüntülere geçiş, yüksek kaliteli gece görüş sağlayan 30m kadar bir parlak mesafe. Sony'nin IPELA MOTOR EX işlemci, Görünüm-DR, XDNR, görünürlük artırıcı ve görüntü sabitleyici, tarafından sağlanan gelişmiş görüntüleme teknolojileri etkin nesne tanımlanması ve olay analizi için açık ve net görüntüler idealini üretirler. DEPA, güvenilir, etkin güvenlik çözümü sunan, kullanıcıyı uyarmak için tetiklediği için bir alarm sağlamak için yüz, hareket ve sabotaj algılama kullanan akıllı analitik gelişmiş. Ethernet (PoE) desteği üzerinden güç tek bir kablo gücü ve ağ bağlantısı için gerekli olduğu gibi kablo zor olabilir alanlarda uygulama için SNC-EM602RC uygundur.

Sony RealShot Yöneticisi Lite kadar 9 kameralar için destek kayıt yazılımı Sony SNC-EM602RC ile olan dahildir, akıllı telefon görüntüleme de video veri kolaylık mobil cihazlar üzerinden uzaktan erişim imkanı sunar. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan bir PoE midspan seçiniz. Temel özellikleri ve faydaları Konut puan IK10 üzerinde ve IP66 güçlü, dayanıklı güvenlik çözümü sunan, sert hava şartlarından SNC-EM602RC korur Saniyede 30 kare hızında HD 720p görüntü hemen hemen tüm.

CCTV uygulamaları için uygun yüksek kalitede, pürüzsüz görüntü sağlar Smartphone görüntüleme gibi akıllı telefonlar ve tablet gibi mobil cihazlar canlı video ve kayıtları erişmek için kullanıcı sağlayan ve uzaktan erişim video verilerine esneklik verir Doğru / gün gece yeteneği yerleşik IR uzun menzilli, karanlıkta yüksek kaliteli kayıt için, 30m kadar aydınlatıcılarına tarafından geliştirilmiş gece süresince görüntüleri tek renkliye geçiş, gün ışığı sırasında tam renkli görüntüler yakalanmasını sağlar Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR) parlak vurgular ve görüntüleri doyurabilecek yok koyu gölgeleri sağlar XDNR gürültü azaltma, düşük aydınlatma altında çekilen görüntülerin net ve motion blur arınmış olmasını sağlar Görünürlük arttırıcı canlı görüntüler için piksel parlaklık ve renk üretimi optimize DEPA alarmı etkinleştirebilirsiniz akıllı video analiz her zaman etkin bir şekilde izlenmesi için kullanıcı tanımlı alanlarda faaliyet kullanıcıyı uyarmak için tetikler gelişmiş Seçilebilir bit hızı bant genişliği ve depolama kullanımı esnekliği için kullanıcıya değişken veya sabit bitrate bir seçenek sunuyor Ethernet (PoE) üzerinden güç maliyetleri yükleme süresi hızlı yapmak ve azaltılması, güç ve aynı kablo olsa ağ bağlantısı ile kamera sağlar ONVIF uyumluluğu Diğer üreticilerin SNC-EM602RC ve IP ürünleri arasında birlikte çalışabilirliği garanti.