11 Mayıs 2016 Çarşamba

Alarm Sistemleri Fiyatlarımız



Bu "Supermoon Ay Tutulması" ya da "Süper Blood Moon" alarm sistemleri 1900 yılından bu yana beş kez oldu sadece ve dışarı kaçırırsanız, bunu görmek için bir şans için 2033 yılına kadar beklemek gerekecek.

Bunu fotoğraflamak istiyorsanız Ancak, planlama biraz yapmanız gerekir. Ve düşünme.

Eğer bir akıllı telefon üzerinde alarm sistemleri kendi gözleriyle görmek olsun umuyoruz Öncelikle, tekrar düşünün. Ay, tüm ışık küçük bir leke ama geniş bir atış en çok akıllı yönetmek olabilir olduğunu. Yani onunla bazı iyi resimler, adil olmayan güzel bir yakın çekim ya da alarm sistemi fiyatlarımız ayrıntılı bir görüntü elde edemezsiniz anlamına gelmez. Bu kırmızı renk yakalama de bir meydan okuma olabilir. yani, ön planda önemli bir şey olduğundan emin olun - Sadece perspektif içinde tutmak için emin olun. Aksi takdirde, sadece siyah bir arka plan üzerinde bir ışık spec gibi görünebilir. Özgürlük Anıtı, Brooklyn Köprüsü, Big Ben, bir yerel bina ... anladınız.

Bu kompozit Ağustos 2007 tutulma ve bir 2000 mm Meade lens ve odak redüktör bağlı eski bir Canon 10d ile kaldırıldı. Pozlama süreleri alarm sistemi yarım saniye ve 8 saniye görüntüler işlenir ve Photoshop uyulmuş arasında idi.
Yukarıdaki görüntüler gibi eyleme biraz daha yakın almak istiyorsanız, bazı temel ekipman ihtiyacımız olacak. iyi bir tripod ve deklanşör kablosu (veya uzak) ile başlayarak.

Ayrıca normal güç lens daha yüksek olması olasıdır, çünkü herhangi bir salınım ve sallar etkisi büyütülür. Aynı deklanşöre basarak için de geçerli. Hatta bir tripod üzerinde, bu eylem titremesi ve bocalama bir dakika miktarda tanıtmak alarm sistemi fiyat listesi için muhtemeldir. Eğer bir kablo ya da uzaktan yoksa, sen deklanşöre basın elinizi hareket ve görüntü alır önce kamera üçayak üzerinde yerleşmek bildirmek için zaman var ve bu yüzden zamanlayıcı kullanmayı düşünün.

Bir kamera için, ideal olarak yüz milimetre bir çift daha büyük bir lens ile bir SLR istediğiniz gidiyoruz. Nitekim, 1000 mm objektif hala bir çerçeve içinde Ay'ın tüm yakalamak gerekir, ancak bu bile bir 200 mm objektif iyi bir çekim alacak. Bir şey daha güçlü ve bunu bazı yüzeyleyen olacak. SLR muhtemelen en iyi cihaz ise tüm alarm sistemleri sahip bir nokta ve ateş kamera Ve eğer deterred yoktur. Hala vb sehpa ve pozlama süreleri hakkında tavsiyeler aldırmak gerekir, ancak kamera bazı güzel kırmızı ay manzara yakalama yeteneğine sahip değildir hiçbir neden yok.

Ne kamera ayarları hakkında - Yani, bir kamera, lens, tripod ve deklanşöre var? Eh, dijital anlık sonuçları hakkında çok şey deneme olabilir. Ama, aynı zamanda başparmak bazı temel kuralları ile başlayabilirsiniz. ISO, pozlama ve beyaz dengesi ayarları gibi.

Beyaz dengesi ayarları muhtemelen en iyi "güneşli" veya "gündüz" olarak ayarlanır. The Moon yansıtan güneş resmini alarak sonuçta vardır. Çoğu durumda, otomatik beyaz dengesi ayarı hile yapacak.

Pozlama süreleri ve ISO büyük ölçüde size çekim yaparken tutulma hangi evresinde bağlıdır. Bir tutulma (teknik olarak 7, ama basitlik alarm sistemleri amacıyla biz iki sopa ile) iki temel aşaması vardır. Bir kısmi tutulma ve toplamıdır. Bir kısmi tutulma Ay içine kaybolan ve gölge, çıkan zaman olduğunu. tamamen batırılır zaman ve bütünlüktür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder